Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


infoblokk_kedv_final_cmyk_-esza_cikk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A kedvezményezett neve: Drávagárdony Község Önkormányzata
A projekt címe: EGYÜTT EGYMÁSÉRT „JÓ KIS HELY” KÖZÖSSÉGI TÉR
DRÁVAGÁRDONYBAN

Szerződött támogatás összege: 44 000 000,- Ft.
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
A projekt tartalmának bemutatása: 
AJÓ KIS HELY” közösségi tér feladata és célja, hogy a gyerekekre és családjaikra irányuló meglévő fejlesztéseket, kezdeményezéseket, programokat összefogja, felkarolja, s elérhető módon biztosítsa a településen élő 0-25 éves korosztály, és szüleik számára.
A
JÓ KIS HELY” célja, hogy a hátrányos élethelyzetből induló 0-3 éves gyerekek számára a lehető legkorábban nyújtson segítséget, illetve lehetőséget arra, hogy veleszületett jó képességei zökkenőmentesen fejlődjenek, fejlessze készségeiket, és előkészítse az óvodára, majd később az időben történő iskolakezdés lehetőségére. 
A közösségi tér és a nyújtott szolgáltatások segítik a nélkülözésben élő családok gyerekeinek fejlődési elmaradásainak megelőzését.
Segítik, hogy a szülőkkel, családtagokkal és más, a gyerek számára fontos személyekkel jó kapcsolat alakuljon ki, bevonják a szülőket a gyerek nevelésébe, pozitív mintákat közvetítenek, aktív kapcsolatot alakítanak ki a családokkal, a település intézményeivel és a lakóközösség egészével.
A
JÓ KIS HELY" közösségi tér olyan szolgáltatást biztosít mind a gyermekek, mind a családok számára, amely elősegíti a szociális, érzelmi fejlődésüket, javítja az egészségi állapotukat, fejleszti a nyelvi, kommunikációs, tanulási képességeiket, felkészíti őket az intézményrendszerhez való alkalmazkodásra, erősíti a családot, praktikus életvezetési ismereteket nyújt és képes kialakítani az érintettekből egy egymást támogató, megtartó közösséget.             
 
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.02.09. - ami a COVID-19 miatt
                                                       2022.04.30.-ra módosult!
Projekt azonosító száma: EFOP-1.4.3-16-2017-00017

visszalep.png

 
 

 

ProfilképLátogató számláló


Statisztika

Online: 1
Összes: 102430
Hónap: 1339
Nap: 25